Soita meille - 050 4342413

Asiantuntijamme

Riikka Laakio, talousneuvoja

Laakio Riikka on talousneuvoja, yritysneuvoja ja kirjanpitäjä, jolla on vahva tahtotila auttaa yrityksiä paremman taloussuunnittelun ja -hallinnan kautta.

Riikka on toiminut 25 vuotta kirjanpidon tehtävissä niin palkkatöissä kuin yrittäjänä.

Riikan käytännönläheinen lähestymistapa auttaa oivaltamaan yrittämisen ja talouden hallinnan oppeja ja ajatuksia.

Jaana Villanen, vanhempi neuvonantaja, arvostrategi

Jaanaa voisi kuvata sanalla ”Senior Advisor”, joka rakastaa intohimoisesti kehittämistä ja ytimen vahvistamista arvopohjaisesti.  Jaana on vaikuttava puhuja ja juontaja, joka on jättää pienestäkin hetkestä konkreettisia matkaeväitä mukaan. Jaana haastaa positiivisella ja ratkaisukeskeisellä tavalla ajattelemaan ja antaa työvälineitä siihen, miten ja mistä löydetään rohkeutta toimia itselleen merkityksellisellä tavalla, niiden asioiden puolesta, joilla on erityinen arvo.
Jaanalla on osallistava ja sparraava ote kaikessa toiminnassaan. Hänen kokonaisvaltainen tapansa toimia pohjautuu kymmenien vuosien kokemukseen muutosprojektien läpiviennistä.

Maija Laakio, asiakaspalvelija

Maija on yrityksen tietotekniikkaosaaja. Hän tekee yritysten perustamista, avaa palveluja, tekee valtuuspyyntöjä ja pankkiyhteys -valtakirjoja ja etsii jatkuvasti nopeita tapoja hoitaa yritysten taloushallinnon rutiineja.