Soita meille - 050 4342413

Neuvonantajat

Neuvonantajamme ovat kaikki oman toimialansa vahvoja osaajia erilaisista taustoista, joiden täsmäpalvelut tarjoavat asiakkaalle kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Neuvonantajiemme yhteisöstä löytyy paras tekijä yrityksen erilaisiin tarpeisiin. 

Neuvonantajat auttavat tunnistamaan yrityksen kehittämistarpeet ja tarjoavat sekä valmiita, tuotteistettuja palvelukokonaisuuksia että kokonaisvaltaisia ”avaimet käteen”- räätälöityjä ratkaisuja, jotka toteutetaan tarvittaessa parhaiden ammattilaisten yhdessä. 

 • Riikka Laakio, yritystalousneuvoja

  Riikka Laakio on talousneuvoja ja kirjanpitäjä, jolla on vahva tahtotila auttaa yrityksiä paremman taloussuunnittelun ja -hallinnan kautta. Riikka on toiminut yli 25 vuotta kirjanpidon tehtävissä niin palkkatöissä kuin yrittäjänä. Lisäksi hänelle on maatalousyrittäjyyden kautta kertynyt maatalouden kirjanpidon ja verotuksen käytännön asiantuntijuutta. Riikka haluaa kohdata ja opastaa yrittäjiä aidosti – hän on luottamuksellinen keskustelukumppani raha-asioissa, joka neuvoo ennakoivassa ja kannattavassa taloudenhuollossa.

  Riikka on käytännön ihminen, jota on helppo lähestyä niin asian kuin asian kanssa. Hän on uransa aikana tutustunut lukemattomaan määrään yrityksiä ja toimialoja, mikä on rakentanut hänelle vankan ammattitaidon hyvinkin erilaisten yritysten opastamiseen talousasioissa. Riikan laaja vertailupohja ja ulkopuolisen perspektiivi auttavatkin häntä löytämään jokaiselle yritykselle parhaimman mahdollisen ratkaisun.

  Kehittyminen, etenkin taloudellinen kestävyys ja kannattavuus, on välttämätöntä yrityksen menestykselle. Mikään yritys ei voi koteloitua omaan poteroonsa, mikäli se haluaa pärjätä pidemmällä tähtäimellä, vaan sen sijaan tulee löytää uusia ja parempia tapoja toimia. Riikka painottaakin innostuksen, uteliaisuuden ja rohkeuden merkitystä kehitykselle. Myös onnistuminen taloudellisessa kehityksessä ja sen ylläpitämisessä vaatii jatkuvaa oppimista ja harjoittelua. Lisäksi joskus tarvitaan ajoittaista näkökulman uudistamista vaihtoehtoisten toimintamallien huomaamiseksi.

  Riikka tarjoaa yrittäjille ja yrityksille kokonaisvaltaisia talousneuvonnan palveluita. Käytännön tilinpäätös- ja kirjanpitoasioiden lisäksi hän opastaa yrityksiä talousjohtamisen ja -suunnittelun teemoissa. Pelkän menneisyyden ja taloushistorian raportoimisen sijaan Riikka kiinnittää katseen tulevaisuuteen. Neuvonnassa keskustellaan ja pohditaan yhdessä sitä, miten yritys voisi ennakoida paremmin tulevaa sekä toimia jatkossa kannattavammin ja tehokkaammin. Tarkoituksena onkin luoda yritykselle selkeämpi kuva siitä, mihin ollaan menossa ja auttaa seuraavien toiminta-askeleiden ottamisessa. Yrittäjä on aina talousneuvonnan keskiössä aktiivisena osapuolena ja pääsee samalla itse kehittämään omaa taloudellista ymmärrystään ja osaamispankkiaan sekä innostumaan.

    Takaisin