Soita meille - 050 4342413

Neuvonantajat

Neuvonantajamme ovat kaikki oman toimialansa vahvoja osaajia erilaisista taustoista, joiden täsmäpalvelut tarjoavat asiakkaalle kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Neuvonantajiemme yhteisöstä löytyy paras tekijä yrityksen erilaisiin tarpeisiin. 

Neuvonantajat auttavat tunnistamaan yrityksen kehittämistarpeet ja tarjoavat sekä valmiita, tuotteistettuja palvelukokonaisuuksia että kokonaisvaltaisia ”avaimet käteen”- räätälöityjä ratkaisuja, jotka toteutetaan tarvittaessa parhaiden ammattilaisten yhdessä. 

 • Katja Pasanen, mentaalivalmentaja

  Katja Pasanen on kannustava mentaalivalmentaja, joka tuo parhaan esille sinusta. Katjalla on vahva kokemustausta urheilun puolella, minkä lisäksi hän on kouluttautunut muun muassa terveydenhuollon, psykologian ja johtamisen saralla, rakentaen kattavan asiantuntemuksen valmentamiseen. Katja onkin coachannut yksilöitä ja ryhmiä hyvin erilaisissa tilanteissa, aina lapsista edustusurheilijoihin ja bisnesmaailman huippuihin.  Toisten auttaminen itsensä ja tiimien kehittämisessä perustuu pitkälti samoihin psykologisiin prosesseihin kontekstista riippumatta, minkä vuoksi Katja on laajentanut ammattitaitoaan ja valmennuksiaan urheilun parista myös yrityspuolelle.

  Katja on positiivinen ideoija, joka suhtautuu intohimoisesti uuden oppimiseen. Hän korostaa, että kehitys edellyttää pysähtymistä ja omien vahvuuksien tunnistamista, mutta myös nöyrää halua ja motivaatiota tehdä parhaansa. 

  Urheilun kautta opittu asenne – pitkäjänteinen sitoutuminen tavoitteisiin ja päämäärien eteen ponnistelu vastoinkäymisistä huolimatta – on Katjan mielestä avain menestykselle niin henkilökohtaisessa elämässä kuin yritystoiminnassa. Kehitystä tapahtuu, kun selitykset heitetään sivuun. Olennaista on keskittyä siihen, mitä halutaan saavuttaa ja millä keinoin siinä voidaan onnistua. Katja tapaakin kysyä: ”Mitä tekisit tänään, jos tietäisit, että onnistut?”

  Katja tarjoaa monipuolisia valmennuksia yksilöille, joukkueille ja yrityksille. Valmennuksissa keskitytään asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidysti, erilaisten harjoitteiden avulla työstämään muun muassa itsensä johtamista, paineiden, jännityksen ja tunteiden hallintaa tai suoritusvarmuutta. Oli kyseessä urheilusuoritus, työ tai henkilökohtainen elämä, valmennus mahdollistaa paljon. 

  Katja auttaa luomaan selkeät polut tavoitteita kohti ja tekemään unelmista saavutettavia. Valmennusten myötä Katja vapauttaa yksilön ja ryhmän kapasiteetteja käyttöön ja innostaa aloittamaan kehitysprosessin. Motivaation, tuen ja ammattitaitoisen opastuksen lisäksi valmennuksista saa aina konkreettisia työkaluja arkeen.

    Takaisin