Soita meille - 050 4342413

Yrityksen perustaminen

Teemme yrityksen perustamisesta vaivattomampaa! Moni kokee, että yrityksen perustaminen on usein byrokratian takia vaivalloista. Haluamme olla tässä kumppanina tarjoamalla täsmäratkaisuja aloitukseen! Hoidamme halutessasi kaikki paperit puolestasi tai tarjoamme tähän neuvontaa. Yrityksen perustaminen ei ole ainoa keino ryhtyä yrittäjäksi, vaan voit myös ostaa olemassa olevan liiketoiminnan tai aloittaa franschise-yrittäjänä.

Olemme apunasi myös näissä tilanteissa! Olemme keränneet avuksesi tälle sivulle tietoa, joita aloittava yrittäjä tarvitsee. Ne käsittelevät perustiedot yritysmuodoista, sekä erilaisista toimenpiteistä, joista tulee yritystä perustettaessa huolehtia. Olemme myös koonneet sinulle tarpeellisia linkkejä, joiden kautta voit perehtyä eri painopisteisiin tarkemmin. Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, millainen kokonaisuus voisi toimia liiketoimintaasi parhaiten.

"Avaimet käteen”, palveluiden avaaminen

  • Avataan kaikki tarvittavat palvelukanavat 150 € (Verohallinnon Katso ja Suomi.fi, pankkiyhteysvaltuutus, tarvittavien ohjelmien avaaminen ja ohjeet näiden käyttöön)
  • Osakeyhtiön perustaminen 150 € (+ PHR:n kustannukset, oy sähköinen perustaminen perusmaksu 275 €)