Soita meille - 050 4342413

Kumppanuudet

Talousankkurin kumppanit ovat toimijoita, joita lämmöllä suosittelemme. Monesti sopivan ja luotettavan toimijan löytäminen oman liiketoiminnan tarpeisiin on vaikeaa, ja joudumme käyttämään aikaa hakiessamme tarpeisiimme sopivinta palveluntuottajaa. Sopivinta palveluntarjoajaa etsiessämme toiminnastamme hidasta, kallista ja jopa turhauttavaa.

Meille vastuullisuus ja tarkoituslähtöinen toiminta on kaiken toiminnan perusta, ja siksi jokainen kumppanimme on saanut asiakkailtaan laajalti suositteluja, toimien sekä vastuullisesti että kustannustehokkaasti.

 • Opiferum Oy - Enemmän irti verkkopalveluista

  Opiferum on hämeenlinnalainen digitaalisia ratkaisuja tuottava pieni ja ketterä yritys.

  Tarjoamme ratkaisuja verkossa näkymiseen, parempaan asiakaspalveluun, myynnin lisäämiseen, imagon kohentamiseen, asiakkaiden tavoittamiseen sekä liikevaihdon lisäämiseen digitaalisten palveluiden avulla.

  Selkeästi sanottuna tarjoamme kustannustehokkaita palveluita – verkkosivuja, nettikauppoja, tilauskauppoja, digitaalisia lahjakortteja, uutiskirjeitä sekä myös räätälöimme asiakkaan tarpeen mukaan palveluitamme.

  Toimintatapamme on aidosti tutustua asiakkaan yrityksen toimintaan ja sitä kautta selkeyttää verkkosivujen ja muiden palveluiden vaatimaa asiakaspolkua. Nettisivut ovat investointi, jonka kuuluu tuottaa hyötyä, joten niitä ei voida suunnitella esimerkiksi ulkoasu edellä tai pohtimatta syvällisesti sivuston tarkoitusta. Hyöty voi olla liiketaloudellista tai esimerkiksi ajan säästämistä parempana asiakaspalveluna. Hyvät sivut tuottavat yritykseen lisää yhteydenottoja ja kirkastavat yrityskuvaa. Ne ovat hyvinäkin aikoina satsaus yrityksen jatkuvuuteen.

  Näkemyksemme mukaan sivustolta tulee hektisenä nykyaikana löytyä heti ja helposti kaikki olennainen asia, jota asiakas tulee sivuilta etsimään. Sivuston tulee toimia täysin moitteettomasti mobiilissa, sillä huonosti toimivilta sivuilta poistutaan nopeasti kilpailijan sivuille. Vanhentuneet ja huonosti toimivat verkkosivut antavat yrityksestäkin huonon kuvan.

  Tänä päivänä jokaisen tulee olla verkossa. On huomattu, että mikäli yritystä ei löydä ”googlaamalla”, koetaan helposti jopa, että aivan kuin yritystä ei olisi edes olemassa. Jos verkkosivuilta ei kaivata aktiivista päivittämistä tai laajaa palveluiden esittelyä, voivat hyvin staattiset ja suppeatkin sivut olla silti hyvin suunniteltuina tyylikkäät ja asiakasta palvelevat. Suunnittelemme ja toteutamme palveluitamme kaikkiin budjetteihin.

  Vastataksemme nykypäivän tarpeisiin, on verkkosivualustamme yksi markkinoiden helppokäyttöisin. Tällöin asiakkaan on helppo ja nopea pitää sivustonsa ajantasaisena. Me toteutamme sivustot Avaimet käteen -periaatteella ja sen jälkeen opastamme asiakkaamme omien sivujensa päivittämiseen.

  Arvoihimme kuuluu asiakkaan kuuleminen ja asiakaspalvelumme ohjaa ja neuvoo asiakkaitamme monessa kanavassa. Kotimainen ja ystävällinen asiakaspalvelumme on ammattitaitoista alan väkeä, joka haluaa kehittää asiakkaidensa verkkosivuja jatkuvasti paremmaksi.

  Kauttamme on myös mahdollista saada sisällöntuottoa verkkosivuille sekä graafisia palveluita yritysilmeen uudistamiseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää - esittelemme mielellämme palvelumme myös etäyhteyden avulla!

  Yhteyshenkilö:

  Katja Niemi
   044 974 2468
   katja.niemi@opiferum.fi

   www.opiferum.fi

   asiakaspalvelu@opiferum.fi

    Takaisin